Introductie

Volleybalschool Goeree Overflakkee van start

Wil jij beter leren volleyballen? Kom dan naar Volleybal Goeree Overflakkee waar je door ervaren trainers getraind wordt.

De Volleybalschool is voor B- en C-Jeugd van VC Intermezzo én van andere verenigingen. Het vindt plaats op vrijdagavond eens in de twee weken in Sporthal De Staver. De C-Jeugd traint van 18.00 - 19.30 uur, de B-jeugd traint van 19.30-21.00 uur. Jongens en meiden door elkaar. De eerste avond start 7 september.

Onder leiding van trainers Maarten en Colin de Bus wordt getraind om conditie, kracht en techniek te verbeteren. Via individuele technische begeleiding en video-analyses wordt er samen met de spelers gekeken welke specifieke zaken verbeterd kunnen worden. Dit alles met als doel om jouw talent te ontwikkelen en jezelf als totaal volleyballer te ontplooien.

Over de trainers

Colin de Bus heeft topdivisie gespeeld bij Sliedrecht Sport, Eredivisie bij VDK Gent en Arbo Rotterdam, en heeft deel uitgemaakt van Jong Oranje.

Maarten de Bus is een gediplomeerd trainer die al jarenlang trainen geeft bij diverse clubs en volleybalbond selecties. Het is zijn doel om mensen beter te maken en op te leiden.

Kosten & aanmelden

Ben je al lid van VC Intermezzo dan kost de Volleybalschool €50,- per jaar.  Ben je geen lid dan betaal je €75,- per jaar. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar volleybalschoolgo.intermezzo@gmail.com.

Voor aanmeldingen verwijzen we je naar de pagina Aanmelden.