Introductie

Volleybalschool Goeree Overflakkee

Wil jij beter leren volleyballen? Kom dan naar Volleybal Goeree Overflakkee waar je door ervaren trainers getraind wordt.

De Volleybalschool is voor A-, B- en C-jeugd, de N5 en N6 van VC Intermezzo én van andere verenigingen. Het vindt plaats op vrijdagavond eens in de twee weken in Sporthal De Staver. De N5, N6 en C-Jeugd traint van 18.00 - 19.30 uur, de A- en B-jeugd traint van 19.30-21.00 uur. Jongens en meiden door elkaar. De eerste avond van het seizoen 2019-2020 start op vrijdag 6 september.

Onder leiding van trainers Maarten de Bus en Sjanine van den Bos wordt getraind om conditie, kracht en techniek te verbeteren. Via individuele technische begeleiding en video-analyses wordt er samen met de spelers gekeken welke specifieke zaken verbeterd kunnen worden. Dit alles met als doel om jouw talent te ontwikkelen en jezelf als totaal volleyballer te ontplooien.

Over de trainers

Maarten de Bus is een gediplomeerd trainer die al jarenlang trainen geeft bij diverse clubs en volleybalbond selecties. Het is zijn doel om mensen beter te maken en op te leiden.

Maarten zal de trainingen samen met Sjanine van den Bos verzorgen.

Kosten & aanmelden

Ben je al lid van VC Intermezzo dan kost de Volleybalschool €75,- per jaar.  Ben je geen lid dan betaal je ook  €75,- per jaar. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar volleybalschool@vcintermezzo.nl.

Voor aanmeldingen verwijzen we je naar de pagina Aanmelden.