Winst voor Intermezzo meisjes A1

Apollo MA1 - VC Intermezzo MA1: 2-3 (25-22, 12-25, 25-23, 21-25, 11-15) 

Zaterdag 7 maart trok het meisjes A team van VC Intermezzo richting Numansdorp voor de streekderby tegen Apollo MA1. De teams verloren allebei hun vier eerdere wedstrijden en waren dus erop gebrand hun eerste overwinning in de hoofdklasse C te kunnen noteren.

Na het eerste fluitsignaal werd al snel duidelijk dat het niveauverschil klein was en het een spannende wedstrijd zou worden. Het was Apollo die de eerste set met 25-22 won maar in de tweede set voerde Intermezzo de servicedruk op. Apollo kreeg moeite de aanval goed op te bouwen waardoor Intermezzo de set met 12-25 wist te winnen. Ook in de derde en vierde set waren de verschillen klein. De thuisploeg pakte punten dankzij een aantal sterke servicebeurten en een goede middenaanval. Intermezzo pakte punten met een goed midden blok en met de driemeter aanval. Ook scoorde Intermezzo door de bal goed in de verre hoeken van het veld te spelen. Zo won Apollo de derde set met 25-23 en ging de vierde set met 21-25 naar Intermezzo.

In de beslissende vijfde set zagen we Intermezzo een voorsprong nemen maar Apollo kwam knap terug tot 10-10. Daarna wist Intermezzo toch weer uit te lopen en kon het de vijfde set met 11-15 afsluiten. De eerste overwinning voor Intermezzo was hiermee een feit.

Het eerste damesteam moest in de strijd tegen de nummer twee VV-Vat D1 de punten in Hoogerheide laten, een verliespartij met 4-0; de heren daarentegen boekten een mooie uit-overwinning tegen Hou Stand H2, de nummer voorlaatst in de competitie en wonnen met 0-4.

Zaterdag a.s. 14 maart is er een thuisdag in de Staver. De hele dag wedstrijden beginnen om 9.30 en laatste wedstrijden om 20.00 uur. Loop gerust binnen om de teams aan te moedigen!