Intermezzo-heren spelen tegen zichzelf

De heren van volleybalclub Intermezzo uit Sommelsdijk hebben zaterdag in een lastige wedstrijd met 1-3 verloren van het Vlaardingse Move4U 3. In sporthal De Staver lukte het de thuisploeg net niet de eerste set naar zich toe te halen (23-25). In de tweede en derde set zakte het niveau wat verder weg waar de Vlaardingers goed van wisten te profiteren (11-25 en 22-25 verlies) waarna het in de vierde set toch nog een puntje wist binnen te slepen. Intermezzo trok de set met een nette 25-19 naar zich toe.

Coach Jan Kastelein analyseerde de wedstrijd na afloop zeer nuchter. ‘’De tegenstander was wel wat beter dan wij vandaag, maar we begonnen tegen onszelf te spelen waardoor we teveel fouten gingen maken. De heenwedstrijd in Vlaardingen wisten we nog 2 sets te pakken, maar dat zat er vandaag helaas niet in’’.

De dames konden de eer niet redden. Tegen het ervaren Zeeuwse BOK/Mytilus 2 had het, na een zeer goede wedstrijd vorige week, vandaag weinig tot geen kans. De thuisploeg ging met 0-4 (22-25, 15-25, 17-25, 14-25) pijnlijk ten onder.