Dames 1 behaalt volle winst op hekkensluiter

De dames van volleybalclub Intermezzo uit Sommelsdijk hebben zaterdag de volle winst behaald tegen hekkensluiter VAT 2. In het Brabantse Hoogerheide kwamen de Flakkeese dames aan het begin van alle sets op achterstand maar werd alsnog met vrij duidelijke setstanden gewonnen. Intermezzo speelde serverend en aanvallend effectiever en kon de gaten in de Brabantse verdediging vaak goed vinden. Het merendeel van de wedstrijd werd gespeeld met de jonge Ilse Groen (16), Naomi van den Boogert (16) en Esther Dijkshoorn (15) binnen de lijnen. De AxxiAuto-formatie noteerde setstanden 20-25, 17-25, 22-25 en 14-25 en nestelt zich daarmee nu netjes in de subtop van de 2e klasse D. 

Coach Martin Kooiman blikte tevreden terug. "Het is voor ons altijd lastig om een ploeg uit de onderste regionen te treffen. Wij spelen dan soms onnodig wat moeizamer, maar vandaag hebben we onze concentratie en enthousiasme goed kunnen doorzetten en de volle winst behaald. Ook is het erg leuk de jeugd zo in actie te zien".

Komende zaterdag mag VC Intermezzo aan de bak. Koploper VAT 1 komt op bezoek in De Staver. Aanvang om 18u. 

De heren van VC Intermezzo behaalden een mooie 1-3 uitoverwinning op Volley Voorne 2. De eerste set werd met 25-12 verloren maar Intermezzo stelde orde op zaken; 19-25, 23-25, 21-25.