Meisjes C2 wint derde wedstrijd op rij

 Op zaterdag 5 oktober speelden de meisjes van de C2 hun derde wedstrijd van het seizoen. De meiden namen het op tegen de Apollo MC2 uit Numansdorp. Er werd voor de derde keer op rij gewonnen: 3-1!

De eerste twee sets hebben de meiden geconcentreerd en netjes in drie├źn gespeeld. Er werden flink wat punten gescoord met mooie onderhandse en bovenhandse services en de eerste twee sets werden dan ook overtuigend met 25-14 en 25-15 gewonnen. In de derde set verloren de meiden de concentratie en werd er wat slordiger gespeeld. De set verliep wat moeizamer en het werd op het einde erg spannend. Maar toch wisten de meiden zich terug te vechten in de set en ook deze werd gewonnen: 28-26. De laatste en vierde set werd een beetje uit handen gegeven aan de tegenstander door met 21-25 te verliezen. De laatste twee sets hadden de ze de puntjes op de i moeten zetten, maar al met al een prima resultaat! 

De MC2 gaat ongeslagen de volgende wedstrijd tegemoet. Op zaterdag 19 oktober gaan de meiden op bezoek in Numansdorp en het nog een keer opnemen tegen Apollo MC2.