JB1 komt net tekort tegen koploper Volley2B

Zaterdag 2 februari kreeg Intermezzo JB1 koploper Volley2B JB1 op bezoek in de Staver, een op papier lastige wedstrijd voor Intermezzo. De opdracht voor de jongens en meiden van Intermezzo JB1 was dan ook om hun beste spel te laten zien en daarmee de tegenstander te verrassen. En dat lukte bijna.

In de eerste set was er niet echt een betere ploeg aan te wijzen. Er ontstonden lange en mooie rally’s waar beide teams punten scoorden. Intermezzo was vooral sterk aan het net. De aanval werd goed opgebouwd en afgerond en ook het blokken ging goed. Pas aan het eind van de set pakte Volley2B een lichte voorsprong en won daarmee de eerste set net, het werd 22-25.

In de daaropvolgende sets zagen we een gelijk spelbeeld. Mooi opgebouwde aanvallen en de harde, strakke services van Intermezzo maakten het Volley2B behoorlijk lastig. Toch was het de koploper uit Bergschenhoek die steeds een kleine voorsprong kon pakken, vooral dankzij de harde aanval die door Intermezzo lastig te verdedigen was.

Uiteindelijk werd het 0-4 in het voordeel van Volley2B, maar het verschil was bijzonder klein. Intermezzo speelde een goede wedstrijd en kon trots het veld afstappen. Setstanden: 22-25, 18-25, 23-25, 23-25.