Intermezzo JC1 kampioen, promotie voor MB2

Met het einde van het jeugd-volleybalseizoen in zicht vielen er afgelopen weekend bij de jeugd van VC Intermezzo twee mooie prestaties te noteren. Het jongens C1 team werd kampioen in de 2e klasse A en de meiden van MB2 eindigden als tweede in de 2e klasse A. Beide teams kunnen hierdoor promoveren en mogen volgend seizoen gaan spelen in de eerste klasse; een geweldige prestatie van de teams!

Op zaterdag 8 december werden in de Staver de thuiswedstrijden van Intermezzo gespeeld, waaronder de een-na laatste wedstrijd van dit seizoen van JC1. Het team had aan 2 gewonnen sets genoeg om het kampioenschap veilig te stellen, en dat deden ze op overtuigende wijze. Tegenstander Vovero, derde op de ranglijst, werd met 4-0 verslagen waardoor Intermezzo met overmacht kampioen werd. Na de wedstrijd werd het team in het zonnetje gezet en kregen ze een lekkere kampioenstaart, een traditie binnen de volleybal vereniging.

Voor de meiden van MB2 stond de wedstrijd tegen Fusion Rotterdam MB1 op het programma. Ook MB2 deed het erg goed. De eerste twee sets werden met 25-16 en 25-19 ruim door Intermezzo gewonnen en in de derde en vierde set werd het verschil alleen maar groter. Het werd 25-12 en 25-13 waarmee Intermezzo met 4-0 won. Het team eindigt daarmee als tweede in de 2e klasse A wat recht geeft op promotie naar de eerste klasse.