Intermezzo MB1 doet goede zaken bij Move4U

Op zaterdag 1 december speelden de meiden van Intermezzo MB1 een belangrijke uitwedstrijd tegen Move4U in Vlaardingen. Move4U staat vierde en Intermezzo vijfde, maar het verschil is klein. Bij winst zou Intermezzo de vierde plaats van Move4U kunnen overnemen.

Eerder werd de thuiswedstrijd tegen Move4U maar net verloren met 3-2, dus het beloofde een spannende strijd te worden toen om 18:00 het eerste fluitsignaal klonk. Intermezzo mocht beginnen met serveren en deed dat erg goed. Move4U werd onder druk gezet en kwam er niet aan te pas. Al snel stond het 3-11 voor Intermezzo, dat uiteindelijk de set gemakkelijk won met 14-25.

In de tweede set kwam Move4U beter in de wedstrijd en was het Intermezzo dat onder druk kwam te staan. De thuisploeg won met 25-17 en zo werd het 1-1 in sets. In de derde en vierde set ontvouwde zich een zeer spannende wedstrijd waar de teams gelijk op gingen. Goede aanvallen en verdedigend werk van beide teams maakten het een aantrekkelijke wedstrijd om naar te kijken. Intermezzo was daarbij net iets sterker in de service en iets zuiverder in de afronding. Het team uit Middelharnis wist daarmee beide sets te winnen met 21-25.

Eindstand dus 1-3 voor Intermezzo waarmee het team nu de vierde plek inneemt in de 1e klasse A, 1 punt boven Move4U. Of dat zo blijft zal volgende week duidelijk worden als beide teams hun laatste wedstrijd van het seizoen spelen. Volley2B komt dan op bezoek bij Intermezzo, om 18.00 in de Staver. Dat mag je niet missen!