Intermezzo MB2 zet goede serie voort

Intermezzo MB2 zit in een goede flow! Twee weken geleden werd koploper Spirit met 3-1 geklopt en vorige week werd Hou Stand met 4-0 verslagen. Afgelopen zaterdag vertrok het team naar Bruinisse om tegen Forza Schouwen-Duiveland MB2 de goede serie een positief vervolg te geven.

Zonder de vaste spelverdeelster, die haar pols brak in een eerdere wedstrijd begon Intermezzo de wedstrijd tegen Forza, die een grillig verloop zou krijgen. Na het eerste fluitsignaal was het Forza dat de punten pakte en de eerste set gemakkelijk wist te winnen, het werd 25-15. In de tweede set kwam Intermezzo echter goed terug en won de set met 20-25. Daarna was het weer stuivertje wisselen: Forza won de derde set met 25-17 en de vierde set werd met 15-25 door Intermezzo gewonnen. Zo stond na 4 gespeelde sets de 2-2 op het scoreboard.

In de beslissende vijfde set bouwde Intermezzo een voorsprong op en gaf die niet meer uit handen. Het werd 10-15.  Intermezzo MB2 won hun derde wedstrijd op rij en verstevigde hiermee hun tweede plaats in de tweede klasse A.

Met extra jeugdtrainingen en een eigen volleybalschool investeert VC Intermezzo veel in de jeugd, om ze al op jonge leeftijd een goede techniek bij te brengen. Lijkt het je ook leuk om te volleyballen of speel je al maar wil je nog beter worden? Kom dan vrijblijvend een keer meetrainen bij VC Intermezzo of bij Volleybalschool Goeree Overflakkee. Meer informatie vind je op deze website of op de Facebookpagina van VC Intermezzo.