Uitstekend weekend voor Intermezzo B en C jeugdteams

Op zaterdagmiddag 17 november was de sporthal van de Staver “Intermezzo blauw” gekleurd. Die middag speelden de verschillende teams van de volleybal vereniging hun thuiswedstrijden en vooral de jeugdteams zetten daar goede resultaten neer.

Intermezzo heeft drie B-jeugdteams in competitie en alle drie de teams wonnen hun wedstrijden. De meiden van Intermezzo MB1 pakten hun eerste overwinning van het seizoen, het werd 3-1 tegen Volley Voorne MB1. MB2 speelde tegen Hou Stand MB3. Het team won met 4-0 en pakte daarmee de tweede plaats in de competitie. Ook JB1 speelde een goede wedstrijd: OKK ’70 werd met 4-0 verslagen.

Bij de C-jeugd moest Intermezzo MC2 het opnemen tegen Spirit MC2. Het werd een spannende wedstrijd waar het na 4 sets 2-2 gelijk stond en dus moest een vijfde set de winnaar aanwijzen. Spirit won die set met 8-15 en kaapte daarmee de winst voor de neus van Intermezzo weg. Ook de wedstrijd van de meiden van Intermezzo MC1 tegen DVO MC1 werd een spannende vijfsetter. In de eerste twee sets lag de score nog erg dicht bij elkaar, het werd 25-21 en 22-25. Maar in de derde set was Intermezzo heer en meester en won met maar liefst 25-5! Toch wist DVO nog terug te komen en maakte 2-2 gelijk. In de vijfde set liet de thuisploeg uit Middelharnis dit niet weer gebeuren. Het werd 15-7 en daarmee werd ook deze wedstrijd bij de jeugd gewonnen door Intermezzo. JC1 tenslotte versloeg Forza Schouwen-Duiveland met 3-1.