Intermezzo JB1 buigt 0-2 achterstand om in winst

Vanuit een grote achterstand terugkomen en uiteindelijk nog de wedstrijd winnen: het zijn de mooiste wedstrijden in de sport. De volleyballers van Intermezzo JB1 kunnen daar over meepraten na hun wedstrijd tegen Volley2B op zaterdag 3 november in de Staver. Het team wist een 0-2 achterstand om te buigen tot een 3-2 winst en noteerde daarmee de derde overwinning van dit seizoen.

Intermezzo begon stroef aan de wedstrijd. De spelers vonden elkaar niet goed en er werden te veel onnodige fouten gemaakt. Volley2B voerde de druk op en won de eerste twee sets met ruime cijfers: 15-25 en 11-25. Het leek een onmogelijke missie voor Intermezzo om het tij te keren maar toch gebeurde dat. Het team kwam beter in de wedstrijd en Volley2B had daar moeite mee. De spelverdeler werd beter aangespeeld en daarmee konden de aanvallers beter in stelling worden gebracht. Met 25-23 en 25-21 gingen de derde en vierde set naar de thuisploeg en werd het 2-2 in sets.

In de beslissende vijfde set pakte Intermezzo een voorsprong en kwam als eerste op matchpoint, maar Volley2B gaf zich niet zomaar gewonnen en pakte de opslag terug. Het thuispubliek ging volledig achter het team staan en moedigde Intermezzo hartstochtelijk aan. Bij het 3e matchpoint was het raak. Het werd 16-14 en daarmee een knappe 3-2 zege voor Intermezzo.