Heren 1 Intermezzo behalen 0-4 winst in Rotterdam

De Heren 1 van Intermezzo hebben afgelopen zaterdag in Rotterdam een mooie overwinning behaald tegen Hou Stand. Vanaf het eerste fluitsignaal zat Intermezzo er gelijk bovenop. De bezoekers lieten direct zien de nummer 11 van de ranglijst niet veel kans te willen geven (7-25 winst). In de twee daaropvolgende sets bleef Intermezzo het spel dicteren. De blauw-witten lieten zich niet van de wijs brengen en zetten wederom 2 zeer nette setstanden op het scorebord (11-25 en 11-25).

De ervaren thuisploeg uit Spangen liet zich echter niet zomaar met 0-4 uit het veld slaan, er werd nog hard gevochten voor een setwinst door de Rotterdammers. Hou Stand kwam wel dichterbij setwinst maar ondanks dat Intermezzo wat door wisselde en een nieuwe opstelling uittestte wist de Flakkeese formatie de set nipt binnen te halen (23-25) en nam zodoende de volle 5 punten mee naar Sommelsdijk.

Intermezzo staat nu netjes op de 5e plaats op de ranglijst en zal de komende wedstrijden gaan vechten om de gewenste derde plek binnen te halen.

De Dames 1 van VC Intermezzo kon geen potten breken in Hoogerheide, het verloor met 4-0. Tegen de koploper VAT 1 wist Intermezzo alleen in de 2e set in de buurt te komen (25-23 verlies), alle andere sets werden met duidelijke cijfers verloren.