SAVE THE DATE - Dagkamp - 29 augustus 2020

 

Weten jullie nog eind augustus 2019?
Wat hebben we een super dag gehad met elkaar!! Natuurlijk heeft het weer ons geholpen maar de games en trainingen waren fantastisch. 
 
Dit jaar staat er opnieuw een dagkamp op de planning. Nadat het afgelopen seizoen abrupt ten einde is gekomen willen we van de start van het nieuwe seizoen natuurlijk een extra groot feest maken!!  
Vanzelfsprekend wordt er tijdens het dagkamp volledig rekening gehouden met de dan geldende regels van het RIVM rondom het Coronavirus.
 
Willen jullie net als vorige jaar (misschien heb je het gehoord van vriendjes of vriendinnetjes), samenwerken, strijden en vooral veel volleybalplezier beleven? Geef jezelf dan snel op via onderstaande link. Na het dagkamp zijn ouders, broertjes en zusjes natuurlijk ook welkom om gezellig met elkaar te BBQ-en.
 
De kosten voor het dagkamp zijn €15,- p.p. inclusief lunch.
De kosten voor de BBQ zijn € 5,- p.p. t/m 16 jaar en v.a. 17 jaar €10,- p.p.
 
BBQ
 
Naast de deelnemers van het dagkamp is natuurlijk iedereen welkom op de BBQ.
Wat zou het leuk zijn als we zo met elkaar het nieuwe seizoen in kunnen luiden met een hapje, drankje en eventueel een potje volleybal.
Dit jaar organiseren we het dagkamp/BBQ bewust op zaterdag zodat meer mensen de mogelijkheid hebben om te komen en niet hoeven te haasten met werk of andere verplichtingen.
Ook voor de BBQ aanmeldingen kan onderstaande link ingevuld worden.
 
https://docs.google.com/forms/u/2/d/e/1FAIpQLSe1qQKPNkNJEq7QIYGiXv5tsIdZtrm4lqC0qVIanjyxv9vc6w/viewform
 
 
Voor vragen kan er gemaild worden naar: activiteiten@vcintermezzo.nl