Corona coordinatoren - outdoor volleybal

 


In de nieuwsbrief van mei is aangekondigd dat we gaan beginnen met outdoor volleybal. Om e.e.a. in goede banen te leiden willen we ook aandacht geven aan de Corona maatregelen. Om te kunnen waarborgen dat de corona regels en protocollen juist worden opgevolgd hebben we een zogenaamde corona-coördinator nodig. Marjolein van den Boogert en Erna Vogelaar hebben zich hier voorlopig voor beschikbaar gesteld (tot 18 juli). Marjolein en Erna zullen ervoor zorgen dat op de locaties waar wij het outdoor volleybal laten plaatsvinden er door middel van pamfletten genoeg aandacht wordt gegeven aan de regels die gelden voor het outdoor volleybal. Daarnaast zullen zij zorgen voor desinfecterende middelen om handen en volleyballen te ontsmetten. Op de locatie van Concordia alsook op de locatie bij Jan Kastelein zullen mogelijkheden zijn om handen te wassen.

Verder gelden er de volgende regels:
- het is niet toegestaan om gebruik te maken van toiletten
- het is niet toegestaan om langer op de locatie aanwezig te zijn dan de geplande trainingstijdtijd van het desbetreffende team
- het is voor ouders niet toegestaan om op de locatie te wachten op hun kind(eren)
- de 1,5 mtr regel is overal van toepassing, in het veld en buiten het veld
- aanwijzingen van trainer, coach en /of corona coördinator(en) dienen altijd opgevolgd te worden

Als bestuur willen wij iedereen er op wijzen dat we met z'n allen verantwoordelijkheid moeten nemen om de corona regels en protocollen op een goede manier op te volgen. Mocht er behoefte zijn om hier in detail meer over te weten te komen dan geven de websites van de NeVoBo en de RIVM goede informatie.