Programma ALV en opvragen financiële stukken

Nog een week en dan is het zover: de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van onze vereniging. Het afgelopen jaar was het een groot succes! Meer dan 50 leden vonden de weg naar onze sponsor AxxiAuto waar de ALV werd gehouden. Ook dit jaar vindt de ALV weer bij plaats bij Axxiauto (zie website VC Intermezzo). Het programma ziet er weer uitdagend uit. Natuurlijk de vaste onderwerpen die in een ALV besproken moeten worden maar daarnaast hebben we diverse sprekers die hun visie geven op de volleybalsport en hoe deze binnen onze vereniging wordt beleefd. Leuke terugblik op het afgelopen seizoen, uitdagende onderwerpen en vragen zullen een rode draad vormen tijdens de ALV. Ook dit jaar hebben we weer diverse jubilarissen die in de spotlights gezet zullen worden. Dit mag je niet missen! 

Na afloop worden we weer verwend door onze sponsor met een borrel en een heerlijke snack. 

Al met al weer een avond om naar uit te kijken om met elkaar stil te staan bij onze prachtige vereniging die we een warm hart toedragen.

Mocht je behoefte hebben om je op deze avond goed voor te bereiden dan kun je de notulen van het afgelopen jaar en de financiële stukken van dit jaar digitaal opvragen bij onze penningmeester Arjo Wesdorp via zijn emailadres: penningmeester@vcintermezzo.nl.

Tot aanstaande vrijdag 1 november!

Adres: Watertoren 25 te Dirksland