Goede start wedstrijdseizoen Intermezzo

Op zaterdag 22 september is de volleybalcompetitie van start gegaan. Ook de teams van VC Intermezzo kwamen voor het eerst sinds de zomervakantie weer in actie, en met succes.

Voor Intermezzo Heren 1 startte de competitie al voor het weekend. Het team, dat vorig seizoen promoveerde naar de 1e klasse, speelde op dinsdag thuis hun eerste wedstrijd tegen Volley2B. Het werd een spannende partij. Intermezzo verloor de eerste set met 17-25, maar kwam sterk terug en won de tweede en derde set. In de vierde set maakte Volley2B er echter weer 2-2 van en zo moest er een beslissende vijfde set komen. Het team uit Middelharnis won die met 15-10, waarmee met 3-2 de winst naar Intermezzo ging.

Ook Intermezzo Dames 1 kende een goede seizoenstart. In de eerste wedstrijd was Vovero de tegenstander, zaterdagavond in de Staver. Ten opzichte van het vorig seizoen stond er bij Intermezzo een bijna compleet nieuw team met jonge speelsters op het veld. Desondanks konden de speelsters elkaar goed vinden en kwam het team uit Middelharnis geen moment echt in gevaar: Het werd 4-0 voor de thuisploeg. Tijdens de wedstrijd kregen twee jonge speelsters uit de B-jeugd de kans om ervaring op te doen bij de senioren. Ze vielen met succes in en hadden daarmee een knap aandeel in het succes; de jeugd komt er aan!

Ook bij de allerjongste jeugdteams waren successen te noteren. Intermezzo N5 1 versloeg Apollo N5 1 uit Numansdorp met 3-2, terwijl Intermezzo N5 2 met 4-0 won van Hou Stand.