Veel strijd bij het Adviesgroep De Vogel Bedrijvenvolleybaltoernooi

Het is inmiddels een mooie traditie binnen volleybalvereniging Intermezzo: de organisatie van het Bedrijvenvolleybaltoernooi. Twintig bedrijven en instellingen, en daarmee 150 deelnemers hadden zich aangemeld voor het toernooi dat op vrijdag 13 april in de Staver werd gehouden. In twee competities, Recreatief en Recreatief-plus, werd gestreden om de felbegeerde beker. In de competitie Recreatief kwamen 14 teams uit. Sportiviteit en gezelligheid stonden voorop, en dat was ook van de gezichten van de deelnemers af te lezen. Uiteindelijk kwamen er vier teams in de halve finale en kreeg het een mooie einduitslag. Debutanten team Voogd & Voogd werd derde, Heliniumschool tweede en de beker ging naar Credis Inkomens- en Vermogensbeheer.

Dan de strijd in de poule Recreatief-plus. Hierbij werd, achteraf gezien, de finalewedstrijd als eerste gespeeld. Het team van de Gemeente Goeree Overflakkee moest gelijk aan de bak tegen het (familie)team van Marcel Bal Makelaardij. Beide teams, die in voorgaande edities van het toernooi al eens eerste waren geworden, waren aan elkaar gewaagd waarbij uiteindelijk het team van Marcel Bal Makelaardij de overwinning pakte. In deze poule van zes teams werd vervolgens een halve competitie gespeeld waarbij een mooi volleybalniveau werd bereikt. De uitslag werd als volgt: Zuidwester Goeree Overflakkee derde, Gemeente Goeree Overflakkee goede tweede en winnaar Marcel Bal Makelaardij.

Volleybalvereniging VC Intermezzo kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi. Dank gaat uit naar de organisatoren van het toernooi Marc van Biert en Theo van Biert Jr. en naar alle scheidsrechters. Adviesgroep De Vogel wordt bedankt voor de sponsoring.

Foto's zijn te vinden op onze Facebook pagina