22 maart Adviesgroep de Vogel Bedrijven Volleybaltoernooi

Adviesgroep de VogelOp vrijdag 22 maart 2019 organiseert volleybalclub Intermezzo samen met Adviesgroep de Vogel voor de 7e keer het Bedrijven Volleybaltoernooi. 

LET OP, SLECHTS NOG EEN AANTAL PLEKKEN BESCHIKBAAR!

Dit jaar is er wederom plaats voor 20 tot 24 deelnemende teams. Er zijn twee poules/niveaus: laag en hoog, om voor ieder volleybalniveau een aantrekkelijk toernooi te bieden.

Het inschrijfgeld is EUR 60,- per team, onafhankelijk van het aantal spelers. Wij verzoeken u het inschrijfgeld vooraf over te maken op onze bankrekening (NL78 RABO 03420 61 003). De zaal gaat open om 18:30, u kunt dan inspelen met uw team. Het toernooi zal rond 19.00u aanvangen en naar verwachting worden rond 22.00 uur de laatste wedstrijden gespeeld.

Voor de winnende teams van elke poule is er de wisselbeker, en uiteraard zijn er ook bekers voor de nrs. 2 en 3. Hiermee heeft u een mooi aandenken aan een sportieve prestatie, bijvoorbeeld voor op uw afdeling of bedrijfskantine.

Ieder deelnemend bedrijf of organisatie komt uiteraard in kleding in de huisstijl, met logo etc. Daarnaast mogen teams op het middennet een spandoek of vlag ter promotie bevestigen. Wilt u uitgebreider sponsoren, bijvoorbeeld de drankjes of een hapjes in de kantine, neemt u contact met ons op!

In samenwerking met de horeca van De Staver zal weer een horeca-arrangement worden opgesteld, zodat u vooraf gezellig een hapje kunt eten. De keuken en bediening houdt rekening met de starttijd van het toernooi. U kunt deze reservering zelf maken bij De Staver. Meer informatie hierover volgt nog.

Nog even de feiten op een rij:

  • Vrijdagavond 22 maart 2019, aanvang 19.00 uur < vrijhouden in uw agenda!
  • Kosten per team: EUR 60,- inclusief drankje voor deelnemers
  • Twee niveaus: hoog en laag < voor elk wat wils
  • Maximaal 20 a 24 teams < schrijf snel in; vol=vol

DIRECT INSCHRIJVEN